Als bestuur vinden we het belangrijk dat de leden clubkleding dragen.

Daarom hebben we besloten de aanschaf van een set bestaande uit een jack plus een hemd of shirt (lange of korte mouw), te subsidiëren.
Bij de aanschaf van deze set kost dit slechts 80 euro (singlet of korte mouw), 85 euro (lange mouw) of 65 euro (kindermaten). Dit is dus een korting van 15 euro!

Met de Atletiekunie is afgesproken dat de ‘oude’ clubkleding ook gewoon gebruikt kan blijven worden. Je wordt dus niet verplicht nieuwe kleding aan te schaffen.
Maar het moge duidelijk zijn dat de nieuwe kleding wel van een andere kwaliteit is.

Voor info/vragen/bestellingen van de clubkleding kan je terecht bij Kim Weijers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0612296938 via contacten bij clubkleding.

Hieronder tref je de clubkledinglijn aan van de Atletiekvereniging DOKEV.