In de regio Anna Paulowna en omstreken zijn er veel sportievelingen. Er wordt op de Atletiekbaan (grasbaan) getraind maar ook  de omgeving  daarvan wordt functioneel gebruikt.  Enthousiaste trainers ondersteunen u in het opbouwen van uw loopvaardigheid en loopconditie.

Jaarlijks geeft Atletiekvereniging DOKEV lopend in beweging cursussen voor de oudere jeugd en volwassenen. Deze cursus is bedoeld voor lopers en loopsters die, onder deskundige leiding, willen beginnen met hardlopen of die hun looptechniek/conditie willen verbeteren. Ook wandelaars zijn welkom bij deze cursus. Trainingen worden waar mogelijk individueel aangepast.

Binnen onze vereniging bestaat de mogelijkheid om (vervolgens) onder begeleiding van ervaren trainers, aan te sluiten op de reguliere trainingsavonden.

De reguliere trainingen kunt u vinden in het submneu trainingstijden.