Douwe Bais, vertrouwenspersoon

Even voorstellen: mijn naam is Douwe Bais. Veel mensen kennen mij al omdat ik vele jaren actief lid geweest ben van Atletiekvereniging DOKEV.

Mede daarom ben ik gevraagd vertrouwenspersoon te worden van jullie club. Ik ben in 1949 geboren in Den Helder (Nieuwediep) en kom uit een vissersfamilie.

Ik ben getrouwd met Anneke Rezelman en we hebben twee kinderen: Mirjam en Ruud. En niet te vergeten: ik ben opa van vier kleinzonen en één kleindochter.

Sinds 1980 heb ik bij DOKEV vele lange afstanden hardgelopen. Helaas ben ik hier mee gestopt, dit in verband met een knieblessure.

Daarnaast zing ik nog in het shanty koor de Roaring fifties, speel trekzak, doe aan beeldhouwen, ben gastheer in het inloophuis “De Sluis” en rijd Tafeltje dekje.

Als vertrouwenspersoon kun je bij mij terecht voor klachten en meldingen van ongewenst gedrag.

Je kunt hierbij denken aan agressie & geweld, seksuele intimidatie, pesten en discriminatie.

Overkomt dit jou dan kun je mij bereiken op 0223-531590 of 06-498300232.